Milyen technikát használsz?

Egy professzionális DJI Phantom 4 Advanced típusú drónnal rendelkezem, ami még esti körülmények közt is remek képeket alkot. A repülési magassága akár 2000 méter is lehet és hatótávolsága eléri a 8000 métert.

Mennyire hivatalos drónnal fotózni?

Teljes mértékben az, mert minden egyes céges megbízás alkalmával a reptetést illetékes szerveknél bejelentem és felelősségbiztosítással is rendelkezem!

Kiknek ajánlható a légi felvételek készíttetése?

Számos pályázat és projekt követeli azt meg, hogy a munkafolyamatokat légi fotókkal is dokumentálják, legyen az egy régészeti feltárás, építkezés vagy éppen egy mezőgazdasági terület felmérése. Mindemellett marketing célokra is ajánlható szállodáknak, szőlészeteknek,  lakóparkok építőinek, ipari parkok üzemeltetőinek és cégeinek, turisztikai szervezeteknek egyaránt.

Én régi típusú ember vagyok, jobban szeretném, ha repülőről készülnének a felvételek! Megoldható?

Természetesen!

Amúgy milyen előnyei vannak a drónozásnak?

Számos előnye van a drónos fotózásnak, például az, hogy olyan kis magasságú szögekből is tudok fényképezni, amit lehetetlen lenne repülőgépről. Továbbá: sem időhöz, sem pedig a pilótához nem vagyok kötve a fotók megalkotásakor, azok gyakorlatilag azonnal elkészíthetők.

Nem csak légi fotókra van szükségem, hanem egy egész portfólió kialakítására is. Képek az épületekről a föld felszínéről, kollégákról fotók, termékfotók, reklámképek… Erre is van lehetőség?

Abszolút, hiszen nem csak drónos fényképeket készítek, hanem a felsoroltak közül mindet! Tehát a légi felvételek mellett ilyen jellegű fotózást is vállalok!